Prispevek

Šport in rekreacija

4 super uporabni GoPro dodatki

4 super uporabni GoPro dodatki

Pri svojem delu in prostočasnih aktivnostih pogosto uporabljamo različne koristne pripomočke. Ti nam pomagajo prihraniti kar nekaj odvečne energije, ki bi jo porabili že z razmišljanjem, kako določeno zadevo postaviti, da bo čim stabilnejša, varnejša ali funkcionalnejša. Čeprav imamo tokrat v mislih izdelke majhne velikosti, ki na prvi pogled delujejo vse prej kot koristni in uporabni, boste kaj kmalu ugotovili, da jih v resnici potrebujete tudi vi.

V središče bomo postavili uporabne izdelke priljubljene blagovne znamke GoPro, za katero ste zagotovo že slišali. Predstavili vam bomo GoPro komplet izdelkov, ki ga morda že pridno uporabljate ali pa o njegovem nakupu premišljujete že dlje časa. Opisali bomo štiri uporabne dodatke: selfie stick palico in tripod v enem, elastični pas za glavo, vrtljivi pas za zapestje ter držalo za kolo.

1. Selfie stick palica in tripod stojalo v enem

Izdelek boste našli tudi pod imenom GoPro Shorty, ki je drugo ime za teleskopsko palico in stojalo oziroma selfie stick in tripod stojalo v enem. Če obožujete potovanja, je ta izdelek za vas kot nalašč. Ker je manjše velikosti, ga boste lahko s seboj vzeli vsepovsod.

GoPro Shorty

GoPro Shorty v dolžino meri manj kot 12 centimetrov, vendar se lahko primerno raztegne, tako da boste z njim ustvarjali nepozabne selfije in posnetke s svojimi najdražjimi. Stojalo vam omogoča, da lahko nastavite več različnih višin, pomemben podatek pa je tudi ta, da je izdelek kompatibilen s prav vsemi GoPro kamerami.

2. Elastični pas za glavo z jezički

Elastični trak za glavo je še eden od uporabnih GoPro dodatkov, s katerim lahko svojo športno kamero pritrdite na glavo. Trak je ustrezen za prav vse dimenzije glav in se vam tako popolnoma prilagaja. Namestite si ga lahko tudi na čelado.

Elastični pas za na glavo

Na traku boste lahko opazili univerzalni nastavek z jezički iz plastike, kar omogoča odlično pritrjevanje vseh vrst športnih kamer. Trak je še posebej uporaben pri smučanju, potapljanju, pohodništvu in pri mnogih drugih vrstah športa.

3. Vrtljivi pas za zapestje

Vrtljivi pas za zapestje je primeren predvsem za padalce, plezalce, smučarje, potapljače in še bi lahko naštevali. Nastavek na pasu se lahko zavrti za cel krog, v izbranem položaju pa ga lahko brez težav zaklenete.

Vrtljiv pas za zapestje

Ta uporaben GoPro dodatek je kompatibilen z veliko vrst športnih kamer, ki jih postavite nanj in z njimi lovite zanimive posnetke.

4. Držalo za kolo

Izjemno priročen in uporaben nastavek za kolo je primeren tudi za druga sredstva, ki imajo obliko cevi. Kot tako je držalo primerno tudi za športne kamere, s katerimi boste ujeli nepozabne trenutke.

Držalo za kolo

Vabimo vas, da si vse GoPro dodatke ogledate tudi na spletni strani GoPro.com in se morda še danes odločite za nakup katerega izmed njih. Sezona lepega vremena je že na vidiku, prav tako pa tudi možnosti za nešteto lepih posnetkov, ki jih boste ujeli v objektiv športne kamere s pomočjo vrhunskih GoPro nastavkov in drugih dodatkov.

V branje priporočamo ...