Prispevek

Šport in rekreacija

Vodoodporen etui za telefon je nujna oprema za supanje!

Vodoodporen etui za telefon je nujna oprema za supanje!

Ste tudi vi navdušeni nad vodnimi športi? Nekoč je bilo priljubljeno surfanje, danes se vse več ljudi odloča za veslanje s kajaki, sicer pa je tudi najhitreje rastoči šport v zadnjih nekaj letih vodni. Gre za supanje oziroma stoječe veslanje na deski. Ljubitelje supanja najdemo na vseh mirnejših vodah, tako na rekah kot jezerih, pa tudi užitek na morju brez deske in vesla ni več popoln.

Deske za supanje so postale relativno dosegljive, zato se tudi za tečaje odloča vse več odraslih in otrok. Tako kot pri vseh drugih vodnih športih, pa se tudi tu pojavi vprašanje: kam s svojimi osebnimi stvarmi? Vodoodporen etui za telefon je gotovo nujen, saj se na vodno gladino ne gre podati brez možnosti komunikacije, poleg tega pa pride prav tudi manjši nahrbtnik, v katerem imamo lahko shranjene še druge stvari.

Vodoodporen etui za telefon zagotavlja popolno zaščito

Ne glede na to, ali imamo željo po krajšem ali daljšem veslanju, je treba vselej poskrbeti za varnost, kar pomeni, da se na supanje vedno podamo tudi z mobilnim telefonom. Tako lahko pokličemo pomoč, če pride do nezgode, če omagamo in se ne moremo vrniti do startnega mesta, če zaidemo … Ali tudi vas pri tem vedno skrbi, da bi se vaš telefon zmočil, kar pomeni, da bi izgubili pomembne podatke? Hitro lahko ostanete brez kontaktnih številk, brez fotografij in posnetkov, zapiskov, svojega urnika in še marsičesa. Prav zaradi tega je nujno, da se pred supanjem mobilnik spravi v vodoodporen etui za telefon, kjer bo povsem na varnem.

Vodoodporen etui za telefon

Etui, ki preprečuje stik telefona z vodo, je lahko univerzalen, kar pomeni, da je primeren za vse telefone ne glede na znamko in velikost. Ker je običajno večji od telefona, lahko vanj spravite tudi vse druge nujne stvari, na primer dokumente in denar. Vsekakor pa ni dovolj, da se stvari ne zmočijo – pomembno je tudi, da jih ne izgubite. Vodoodporen etui za telefon mora imeti zato vedno tudi možnost, da ga na traku nosite okoli vratu, pripnete okoli pasu, na roko ali nogo. Če vam mobilnik, ključi, dokumenti in denar padejo v vodo, vam namreč ne bo kaj prida koristilo, da ostanejo na suhem, ko pa potonejo daleč na dno.

Kakovostni etuiji, odporni na vodo, so po ugodnih cenah na voljo v spletni trgovini Hud.si.

Kaj pa nahrbtnik?

Za supanje je običajno priporočljiv tudi nahrbtnik. Lahko se odločite za vodoodpornega ali pa uporabite navaden manjši nahrbtnik, ki se dobro prilega telesu, na primer tekaškega. V njem imate lahko stvari, ki na vodo niso občutljive, na primer plastenko s pijačo, kar se zmoči, pa nosite v njem v etuijih, ki so na vodo odporni. In potem lahko brez skrbi odveslate, kamor koli si zaželite!

V branje priporočamo ...