Prispevek

Zdrava prehrana

Zakaj izbrati ribji kolagen?

Zakaj izbrati ribji kolagen?

Da so prehranska dopolnila s kolagenom odlična izbira za vse, ki si želijo povrniti nekaj mladostnega sijaja in počutja, danes niti ni več novica. Večina se nas zaveda, kako zelo pomembna je ta beljakovina v našem telesu, ki skrbi za napeto in sijočo kožo, lase, nohte, sklepe in še marsikaj drugega.

Toda po katerem izdelku seči, da bi imeli od njega kar največ koristi? Na policah s prehranskimi dodatki, ki vsebujejo kolagen, najdemo izdelke s sestavinami iz nekaterih živali, pa takšne v prahu in podobno. A najboljša izbira je zagotovo hidroliziran ribji kolagen. V nadaljevanju pa nekaj več o tem, zakaj je temu tako.

Z ribjim kolagenom do odlične absorpcije

Naše telo kolagen do približno 20. leta prideluje kar samo, na žalost pa se nato prične količina pridelanega kolagena polagoma zmanjševati iz leta v leto. To se odrazi na pomanjkanju te pomembne beljakovine v koži, nohtih, laseh, sklepih in drugod po telesu.

Ker je na voljo kar nekaj izdelkov, ki ponujajo pomoč telesu pri pridelavi kolagena, pa je dobro vedeti, da je najboljše rezultate moč doseči s tistimi v tekoči obliki, ki so narejeni na osnovi hidroliziranega ribjega kolagena. To vrsto kolagena bo vaše telo mnogo lažje absorbiralo v večjih količinah kot sicer.

Izberite domače: Kolagen shot

Vse bolj smo vajeni kupovati domače izdelke. Takšne, za katere vemo, kdo stoji za njimi in kaj je v njih. Toda … ali imamo na voljo prehransko dopolnilo s kolagenom domačega proizvajalca? Seveda ga imamo! Izdelek se imenuje Kolagen Shot, proizvajalec pa Gaia Naturelle.

Kolagen shot

Plod domačega znanja in izdelek, ki je dokazano visoko kvaliteten. Hidroliziran ribji kolagen je s posebnim postopkom razdeljen na izjemno majhne delce, ki jih telo mnogo lažje absorbira kot sicer. Prednost izdelka v tekoči obliki pa je tudi v tem, da ga enostavno zaužijemo, saj ga lahko pred uživanjem primešamo v sok ali čaj.

Zakladnica mladosti in boljše počutje

Z jemanjem kolagena boste v ogledalu ponovno uzrli bolj mladosten obraz. Koža bo bolj napeta, sijoča in zdrava, vaš nasmeh pa še bolj pristen. Ker kolagen skupaj z drugimi učinkovinami v izdelku vpliva še na druge dele telesa, se bo izboljšalo tudi splošno počutje.

Prejeli boste dnevni odmerek vitamina C, ki v sodelovanju s kolagenom skrbi za rast veznega tkiva, vitamin B6, MSM, biotin in cink. Če se sprašujete, kdaj pričeti z jemanjem, je odgovor: takoj. S tem izdelkom si pomagajo tudi mlajši od 20 let, ki imajo težave s kožo, sicer pa je jemanje priporočljivo za prav vse po dopolnjenem 20. letu starosti.

V branje priporočamo ...